Personvernerklæring

Bjødnalie Vel ("Eier" av nettstedet) legger vekt på beskyttelse av dine personopplysninger.

 

Denne Personvernerklæringen forklarer hvordan vi behandler våre besøkendes, herunder medlemmers og øvrige besøkendes, personopplysninger i samsvar med (EU) 2016/279 (GDPR) og Norsk personopplysningslov. Denne erklæringen gjelder i situasjoner hvor Eier behandler personopplysninger som blir innsamlet via denne nettsiden.

 

Ved å bruke våre nettsider samtykker du til at personopplysninger blir behandlet i samsvar med denne Personvernerklæringen. Du samtykker også til våre brukervilkår. 

Personopplysning definert:

Personopplysning er enhver opplysning eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson, da særlig gjennom identifikatorer som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, bilnummer, bilder, fingeravtrykk, irismønster, hodeform (for ansiktsgjenkjenning) og identitetsnummer som fødsels- og/eller personnummer.

Slike personopplysninger er de data du frivillig velger å registrere ved utfylling av skjema på disse nettsidene. Hvis du ønsker å be om informasjon, registrere deg som vel medlem, abonnere på periodisk informasjon, nyheter eller kontakte oss, inngå leveranse avtale o.l. så vil vi be deg om å fylle ut skjema med dine personopplysninger, kun tilstrekkelig for å kunne besvare din henvendelse og de tjenestene eller oppgavene du søker.

 

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Identitet; navn, telefonnummer, E-postaddresse, alder;

  • Beskrivende informasjon som bakgrunn og utdannelse, firmanavn, firmaadresse;

  • Tilkoblings data som IP-Adresse, nettleserversjon og logg over bruken av vår nettside og informasjon som fremkommer på personlige aksjonærsider.

Vi kan registrere informasjon om din bruk av nettsiden, i form av hvilke undersider du besøker, din IP-adresse, type nettleser og operativsystem. Denne informasjonen blir behandlet med hjemmel i vår berettigede interesse og blir brukt for å utvikle tjenester og innhold på denne nettsiden, og kan inkludere å gi tilpasset markedsføring av- eller på andre nettsider.

Formålet med å samle personopplysninger:

Opplysningene kan bli brukt til utvikling og optimalisering av vår nettside og vel; forbedring av sidene basert på informasjon fra deg og din bruk. Vi anser hjemmel for dette formålet til å være vår berettigede interesse. Ved å bruke vår nettside aksepterer du denne  behandlingen. Se våre bruker vilkår.


Forbedret kommunikasjon og service;


Delt informasjon gjør oss i stand til å gi deg en den oppfølgingen du ønsker etter henvendelser til oss. Vi anser hjemmel for dette formålet til å være vår berettigede interesse, og vellets felles interesse.


Behandle forespørsler:


Registrere og iverksette behandling av henvendelser om tjenester eller svar fra oss. Vi anser hjemmel for dette formålet til å være vår berettigede interesse.

Mottakere av personopplysninger:

Personopplysninger som blir registrert i skjema på sidene våre, vil kun bli behandlet av vellet/styret som ved sin rolle er relatert til din henvendelses formål. Vi deler ikke dine personopplysninger med eventuell tredjepart uten ditt forutgående samtykke. Unntaket er til tredjeparter som eventuelt bistår oss med å drive denne siden, drive vår virksomhet, levere våre tjenester i tråd med din henvendelse til oss så lenge disse parter behandler personopplysningene konfidensielt og i henhold til lovpålagte føringer.

Vi kan om nødvendig måtte dele dine personopplysninger for å oppfylle eventuelle lovmessige krav eller for å beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom, eller sikkerhet.

Informasjonskapsler:

Informasjonskapsler er små filer sendt til hard disk via din nettleser (om du tillater det), de gjør at siden kan gjenkjenne din nettleser og hente ut og lagre informasjon.

Vi kan bruker informasjonskapsler til statistikk for å optimere innhold på sidene, drift og tilpasset informasjon.

Du kan alltid deaktivere bruk av informasjonskapsler i din nettleser, og / eller slette informasjonskapsler som er lagret, fra din nettleser. Blokkering av informasjonskapsler kan påvirke sidenes funksjonalitet og din brukeropplevelse.

 

Lagring av over tid personopplysninger:

Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for gitte formål eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler, og der slik lagring er påkrevd i forhold til lovgivning, som for eksempel i vårt medlemsregister.

 

Dine rettigheter:

Du har til enhver tid rett til innsyn i de personopplysningene vi har registrert om deg. Du har også rett til å kreve at ukorrekt informasjon blir rettet og rett til å få dine personopplysninger slettet. Konsekvensen av slik sletting er imidlertid din risiko alene.

Du har alltid rett til å trekke ditt samtykke til vår behandling av dine personopplysninger, og til å hindre videre bruk i for eksempel markedsførings formål. Du kan også sende oss spørsmål om denne informasjonen. Dette kan du gjøre ved å registrere en forespørsel i vårt kontaktskjema

 

Du kan lese mer om dine rettigheter hos din tilsynsmyndighet Datatilsynet. www.datatilsynet.no

 

Personvernerklæringens versjon:

Eier reserverer seg retten til når som helst å kunne oppdatere eller endre denne personvernerklæringen, brukere kan besøke denne siden regelmessig for å holde seg oppdatert om endringer. 

Sist oppdatert: 15.10.2019.